ŠIK® ŠOLA

ŠIK®: Šola integralne kreativnosti

skupinska kreativnost | pozitivno razmišljanje
učinkovitost našega dela
produktivnost dela
izmenjava dobrih praks | sodelovanje med oddelki

Za boljši poslovni učinek se naučite sodelovati.

 

ŠIK® šola, ki smo jo s partnerji razvili v Mediadah, v slovenski prostor prinaša novo obliko izobraževanja. Oblikovano je na povezovanju in odprtem inoviranju, s ciljem izboljšati sodelovanje v podjetju. Namenjena je razvoju in krepitvi kompetenc sodelavcev, ki so v današnjem zahtevnem poslovnem okolju ključne za ohranjanje ali povečevanje konkurenčne prednosti.

S kombinacijo:

  1. predmetnika, podanega z izvirnimi in visoko učinkovitimi metodami učenja, 
  2. mentorstva in 
  3. dela na konkretnih primerih 


v podjetje vpelje način dela, ki v uresničevanje poslovnih ciljev vključuje čim več talentov v organizaciji in jih poveže z zunanjim okoljem.  

       SIK sola.JPG                            SIK sola 2.JPG

Program ŠIK®:  10 modulov pisanih na kožo


Na srečanjih ŠIK® šole na dinamičen in včasih nenavaden način, v družbi vrhunskih in preizkušenih predavateljev, gostujočih prodornih posameznikov ter predstavnikov uspešnih in prebojnih podjetij, osvajamo nova znanja in pridobivamo izkušnje, namenjene krepitvi voditeljskih sposobnosti in medsebojnega sodelovanja ter soustvarjanja v podjetju.

Program šole sestavlja 10 modulov, ki se izvajajo na šestih mesečnih srečanjih. Predmetnik in iziro predavateljev prilagodimo potrebam in željam posameznega podjetja.

ŠIK šolo organizira družba Mediade v sodelovanju s partnerji.
Informacije o izvedbi šole: edita(at)mediade.si M: 040 488 040