DOGODKI

DOGODKI SO POMEMBNI

KAJ JE TO?

Eni se nas dotaknejo, drugi nas pustijo hladne. Lahko so spontani ali načrtovani dolgo vnaprej. 

EY konferenca.jpg

V Mediadah ustvarjamo poslovne dogodke, ki se udeležencev dotaknejo in pustijo sled še dolgo potem, ko je dogodek mimo. Ustvarjamo dogodke z zgodbo. In čustvi. Znamo začutiti.

V množici dogodkov skupaj z našim naročnikom domislimo, kaj želimo z dogodkom sporočiti, skrbno načrtujemo pripravo ter izvedbo dogodka in poskrbimo za vse tiste drobne malenkosti, ki lahko mimogrede ostanejo spregledane. Najdemo elemente, ki druženje naredijo posebno in osebno.

Standard = "UAU!"

Zadovoljni smo šele, ko slišimo »Uau!« In ko razberemo, da smo se ljudi dotaknili. Skupaj z vami, ker vam je dogodek pomemben.

Takrat smo uspeli, skupaj.

ORGANIZACIJA DOGODKA INŽENIRKA LETA 2020

Iz Kluba CD v Cankarjevem domu, kjer tradicionalno poteka, prireditev, smo zaradi epidemije dogodek v letu 2020 preselili v prostore podjetja Iskratel in ga predvajali preko You Tube-a. 24 ur po prireditvi je števec pokazal, da si je dogodek ogledalo preko 2.200 ljudi.
Urednica projekta Inženirke in inženirji bomo! ter vodja dogodka Metka Škofic, je takole napisala desetim nominirankam Inženirka leta: »Predstavljajte si, da ste včeraj sedele na odru do zadnjega kotička napolnjene Gallusove dvorane Cankarjevega doma

Opis dogodka: veličasten
Pogosto omenjena beseda ob izvedbi e-dogodka, ki smo ga Mediade zasnovale in izvedle v sodelovanju s produkcijsko ekipo Warehouse Collective, je bila: veličastno.

Vabljeni k ogledu.

Naš recept za odličen dogodek? Vsaki zasnovi skrbno izberemo tiste sestavine, ki skupaj ustvarijo popolno celoto.