ODNOSI Z JAVNOSTMI, PR

VSAKO SPOROČILO ŠE NI NOVICA

POVEJTE SVOJE ZGODBE

Obstaja množica razlag, kaj vse so odnosi z javnostmi. Začnimo na koncu: kaj odnosi z javnostmi niso. Zagotovo ne brezplačno oglaševanje. V prvi vrsti so odnosi! S strankami, kupci, novinarji in uredniki, lokalno skupnostjo, zaposlenimi, lastniki … S trdno zgrajenimi odnosi in sodelovanjem med omenjenimi iščemo priložnosti ter gradimo vašo kredibilnost.

VEMO KAJ, ZA KOGA

V Mediadah se intenzivno ukvarjamo z odnosi z mediji. Razumemo, katere informacije so novice. Vemo, kaj zanima urednike in novinarje. Poznamo vaše občinstvo in najdemo pravo pot do njih. Znamo se postaviti v čevlje posameznika, ki ga želite doseči, in v čevlje medijskih ustvarjalcev. S skrbnim načrtovanjem komunikacijske strategije in njenim doslednim izvajanjem poskrbimo, da postanete slišani in videni.

SKRBIMO ZA ODNOS

Vaše sporočilo postavimo v kontekst, iz njega naredimo novico in jo nadgradimo v zgodbo. Skrbno izberemo poti, da se vaša zgodba ne izgubi v poplavi, ampak da priplava do oči in ušes tistih, ki jo morajo slišati. Predvsem pa iščemo, najdemo in ustvarjamo povezave.

Pripravljamo in izvajamo komunikacijske strategije za Združenje Manager in Združenje nabavnikov Slovenije. Med večjimi dogodki, kjer skrbimo za odnose z mediji, je srečanje Summit100 gospodarskih voditeljev 2015 in letni strokovni posveti zdravstvenih fakultet Moja kariera Quo Vadis.

Izbrane reference